Για αποστολές στην Αττική

Για αποστολές με βάρος έως 2.0kg στην Αττική το κόστος είναι 2,23€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 45€* και άνω τότε είναι Δωρεάν. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2.0 kg, η χρέωση ανέρχεται σε 0.62€ ανά επιπλέον κιλό.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα

Για αποστολές με βάρος έως 2.0kg στην υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος είναι 2.85€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 55€ και άνω τότε είναι Δωρεάν. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2.0kg, η χρέωση ανέρχεται σε 0.75€ ανά επιπλέον κιλό όσον αφορά Χερσαίους Προορισμούς και 0,99€ για Νησιωτικούς.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για όλες τις αγορές εντός Αττικής πάνω από 45€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

Για όλες τις αγορές στην υπόλοιπη Ελλάδα πάνω από 55€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

Αντικαταβολή: 1,86€ για όλες τις παραγγελίες

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
2. Mε το πρακτορείο μεταφορών (2-3 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου)*
Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι δωρεάν ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.
* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.
Για αποστολές στην Κύπρο
Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με courier και το κόστος αποστολής είναι 15.9€ για παραγγελίες έως 5kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 5kg παρακαλούμε info@brandsforyou.gr πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών.